Skip links
aed--chateu-cazaleres-villa133

AED’s zijn gemonteerd op Chateau Cazaleres.

Een drietal AED?s zijn op verschillende plekken op het vakantiepark gemonteerd. Na een enerverende dag golfen afgelopen oktober 2011 is er genoeg geld bijeen in gebracht om 3 AED?s te kopen.

Er was al langer sprake van, er zou iets meer aan de veiligheid van onze gasten gedacht moeten worden. Tegenwoordig volstaat een EHBO doos en cursus niet meer. Tijdens het jaarlijkse golf tournooi van Chateau Cazaleres in oktober 2011 werden er diverse activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld bijeen te sparen voor een AED.

Na deze enerverende dag werdt de golfdag geeindigt met een goed verzord buffet zodat de inwendige mens ook kon worden verzorgt. Tijdens dit buffet was er nog een veiling om de laatste euro?s bij elkaar te sprokkelen voor een AED. Spontaan werd door de eigenaar van villa 133 en FleetSelect online autoveiling aangegeven dat wanneer er genoeg geld binnen was voor 1 AED hij de 2de zou sponsoren. Zo gezegd en gedaan is het vakantiepark nu in totaal 3 AED?s rijker en hopen we dat deze nooit gebruikt worden maar in het geval dat?????.