Skip links

Restaurant van Chateau Cazaleres

Culinair genieten of een snelle snack

In het restaurant van Chateau Cazaleres kun je ’s avonds heerlijk eten. Het restaurant serveert a la carte maaltijden maar ook dagmenu’s, afhankelijk van het seizoen worden de menukaart aangepast in het restaurant. Het restaurant heeft ook een buiten terras met uitzicht op het zwembad en de omliggende omgeving. Op de informatieborden bij de receptie en ingang van het restaurant worden de dag-aanbiedingen of speciale restaurant avonden gepresenteerd. De openingstijden van het restaurant zijn te volgen op het interne TV kanaal. Je kunt een tafel in het restaurant reserveren per email en dat is erg handig wanneer je na aankomst op Chateau Cazaleres gelijk wilt eten. Je kunt thuis al een email sturen aan reception@cazaleres.com om een tafel te reserveren. Ook kun je een tafel reserveren als je al in het vakantiepark bent door te bellen met het restaurant zelf, het telefoonnummer staat op de infobrief die je vindt in de villa.

De pizza bus bij het restaurant

Elke maandagavond staat er in het seizoen op de parkeerplaats een pizza bus. Vanuit deze pizza bus worden de heerlijkste pizza’s vers bereidt en deze kun je heerlijk opeten in je eigen villa. Je zult zien dat ze alle gangbare soorten pizza’s hebben, het vergt wel wat geduld voordat alles klaar is maar dan heb je ook wat.
TIP: zo gauw de pizzabus klaar staat en het luik open doet, bestel dan gelijk de pizza van je keuze. Je kunt dan de tijd doorgeven dat je de pizza wilt ophalen en dan neem je borden mee vanuit de villa om de pizza’s te vervoeren. Als je wacht tot je ’s avonds trek krijgt in een pizza dan moet je vaak lang wachten tot de pizza van je keuze klaar is.

Het snackbar gedeelte van het restaurant.

Bij het zwembad op de begane grond zit de snackbar, het restaurant voor als je bij het zwembad ligt en graag wat wilt eten of drinken. Je kunt er kleine snacks halen die je daar kunt eten of mee naar je vakantiehuis kunt nemen om daar op te eten. Iedere dag (hoog-seizoen) geopend van 10.00 tot 20.00 uur en kijk op het menubord van de aanbiedingen van snacks, ijs en drankjes zijn.

Kinder feest bij het restaurant

Voor de kids club kinderen is er elke vrijdagavond als onderdeel van de kinderanimatie een feest. De ene keer zijn dit pannenkoeken de andere keer een Mc Donalds avond of er wordt een andere keuze gemaakt als thema. De kinderen worden begeleid door het animatie team en vinden het geweldig, zonder ouders in het restaurant van Chateau Cazaleres te eten zoals zij dat willen.

Kindvriendelijk vakantiepark

De Faciliteiten

Het Restaurant

De Geschiedenis