Skip links

Culinairevakanties in Frankrijk

Culinairevakanties in Frankrijk de Restaurants!

Culinairevakanties in Frankrijk betekend natuurlijk “Eten in Frankrijk”?. Dit kan hoogstaand zijn, maar er kan ook heel smaakvol worden gegeten in een uiterst eenvoudig cafe-restaurant. Wie voor een culinairevakantie in Frankrijk een restaurant zoekt zal soms goed moeten uitkijken. Niet altijd is het even duidelijk van buiten of het nu een restaurant is of niet.

Ook in een cafe of bar kan men vaak goede maaltijden krijgen, men eet hier vaak met de dorpsbewoners en vaak kun je dan ook alleen locale gerechten krijgen. De Fransen proberen zoveel mogelijk van het geslachte vee op tafel te zetten, van de voet tot en met de kop. 

restaurant terras-chateau-cazaleres-villa133

Voor veel Nederlanders is het eten van bv orgaanvlees een hele opgave dus een beetje opletten wanneer je iets bestelt van de menukaart kan geen kwaad. Wanneer je een menu bestelt is dit vaak een plat du jour, een dagmenu. Vaak een voedzame en smaakvolle maaltijd waarbij de wijn soms inclusief is.

Culinairevakanties in Frankrijk de Ariege zijn prima mogelijk. er is er een gidsje “le petit gourmand” waarin een aantal leuke, gezellige en goede restaurants staan. Allen in de buurt van ons vakantiehuis villa 133, vanaf loopafstand tot 30 minuutjes rijden. Kijk rustig de restaurantlijst eens door met allemaal top restaurants in de omgeving van het vakantiepark en laat een van je culinairevakanties in Frankrijk tot leven komen.

eet smakelijk, ofwel bon appetit.