Kindervakanties in Frankrijk, met de kinderen op vakantie.

Kindervakanties in Frankrijk doorbrengen is voor veel Nederlanders een jaarlijks terugkerend ritueel. Op het vakantiepark ligt ons luxeKindervakanties in Frankrijk het animatie overzicht maar ook kindvriendelijke vakantiehuis van alle gemakken voorzien om een heerlijke kindervakantie in Frankrijk door te brengen.

Het vakantiepark is al jaren achtereen uitgeroepen tot het mooiste vakantiepark van Frankrijk en de kinderen die hier op kindervakanties in Frankrijk komen zullen zich geen moment vervelen. In het hoogseizoen is er kinderanimatie, een animatieteam zal jullie kinderen een geweldige kindervakantie in Frankrijk bezorgen. Elke dag zijn er nieuwe kinderactiviteiten en kinderen zullen met het programma in de hand van links naar rechts vliegen om aan alle kinderactiviteiten mee te doen.

Wat is er zoal te doen op kindervakanties in Frankrijk;

 • Kidsclub
 • Badminton
 • Waterspelen rond het zwembad
 • Theater
 • Happy Dicso ja je leest het goed!
 • Volleybal en voetballen
 • Spooktocht en kampvuren

Op de kindervakanties in Frankrijk bij villa 133 zal je kind zich niet vervelen.

 

Kindervakanties in Frankrijk de kinderactiviteiten

Kindervakanties in Frankrijk op het Franse vakantiepark staan bol van kinderactiviteiten. Voor ouders is dit heerlijk, je kunt heerlijk van elkaar genieten en de kinderen vinden makkelijk hun eigen weg op het vakantiepark.  Ideale kindervakanties in Frankrijk dus!

Het vakantiepark heeft de gemoedelijkheid en de sociale controle van een camping maar de luxe van een bungalowpark. Geen hutje mutje verhaal maar heerlijke luxe bungalows waar genoeg ruimte is voor kinderen. Onze kindvriendelijke luxe villa 133 is 1 van de meest verhuurde villa’s op het vakantiepark. Jaarlijks zitten wij snel vol omdat vele vakantiegangers de route naar ons vakantiehuis hebben gevonden. Onze eigen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar hebben zich jaar in en jaar uit super vermaakt op het vakantiepark. Zo hebben wij zelf de mooiste kindervakanties in Frankrijk meegemaakt en beleefd.

Men zegt weleens wanneer de kinderen het naar de zin hebben dan hebben de ouders dat ook, en dat klopt als een bus. En dat maakt de perfecte kindervakantie in Frankrijk compleet.

 • mee swingen met de kinder Dikso bij het zwembad
 • Watersport activiteiten op je kindervakantie rond het zwembad
 • Glijbanen en speeltoestellen in de speeltuin
 • Midget golfbaan rondom het zwembad
 • Trampolines
 • Tennisbanen
 • Pingpong tafels
 • Knip, plak en kleur wedstrijden
 • Spooktochten met spannend kampvuur

Onbezorgde kindervakanties met je kinderen op vakantiepark Chateau Cazaleres, villa 133.

 

Klimmen en klauteren

 

Kinderanimatie

 

Vogelpark op kindervakantie

 

Kindervakanties in Frankrijk Kindervakanties in Frankrijk het animatieteam Kindervakanties in Frankrijk het Vogelpark
Klimmen en klauteren in Carla Bayle Dolle pret bij de animatie van Cazaleres Het vogelpark van Mazeres

Lees ook over ons vakantiehuis, Villa 133 en vakantiepark Chateau Cazaleres:

 

 

Vakantie thema's voor een heerlijke vakantie

Alles voor een fijne vakantie, wandelen, golfen, historische-of cultuurzaken bekijken. Actieve- of luiervakanties alles kan, het is hoe je het zelf wilt invullen. Wij willen graag dat je een vakantie hebt waarover je lang kunt napraten.
lees meer >
Wandelvakantie-villa133

Wandelvakanties in Frankrijk

Ons vakantiehuis op het villapark is een perfecte uitvalsbasis voor wandelvakanties in de nabije omgeving of voor wandelroutes wat verder weg van het vakantiepark.
lees meer >

Golfvakanties in Frankrijk

Verschillende golf banen liggen in de buurt van het villa vakantiepark. Ook hier is villa 133 een prima uitvalsbasis. Geniet van jouw drive en sla een hole in one!
lees meer >
Wellnessvakantie-Frankrij-villa133

Wellnessvakanties in Frankrijk

Even op vakantie heerlijk ontspannen met een massage. Even lekker wegdromen van alle dagelijkse dingen van de dag. U kunt de thermen bezoeken in Ax les Thermes of in Aulus les Bains.
lees meer >

Fietsvakanties in Frankrijk

Ontdek de prachtige fietsroutes in de omgeving van het vakantiepark. Maak fietstochten langs culturele plaatsen, natuur of cols van de Tour de France
lees meer >

Kindervakanties

Gezellig op vakantie met je kinderen. Dolle pret voor alle leeftijden. Het kinderanimatie team zorgt elk jaar weer voor veel entertainment op het mooie vakantiepark
lees meer >

Paardrijvakanties in Frankrijk

Paardrijden in de omgeving van het mooie vakantiepark. Bij de receptie kun je navragen welke tochten er te maken zijn op de rug van het paard. Paardrijtochten door de heuvels of zelfs de bergen is mogelijk.
lees meer >

Watersportvakanties in Frankrijk

Water skiën, jetskiën, kano varen, raften alles kan in de directe nabijheid van het luxe bungalowpark. Voor de sportieve waterratten is de omgeving een pracht uitdaging
lees meer >

Culinairevakanties in Frankrijk

Wie kent Frankrijk niet van de culinaire hoogstandjes. Ook op het vakantiepark kun je heerlijk eten in het restaurant van Chateau Cazaleres. Maar ook in de omgeving vindt je goede restaurants van Oosterse tot aan Pizza en natuurlijk de Franse originele keuken..
lees meer >

Culturelevakanties in Frankrijk

Kunstenaarsdorpje, Carla-Bayle, de processie volgen in Lourdes, de rode stad Toulouse bekijken. Teveel om op te noemen, je kunt elke dag iets bezoeken en je zeker niet vervelen.
lees meer >

Wintersportvakanties in Frankrijk

Hoewel het vakantiepark niet een echte wintersport bestemming is kun je er wel vanaf de Kerst tot en met de krokus lekker skiën. In de Pyreneeën kun je bij Ax-Bonascre heerlijk skitochten maken.
lees meer >

Gezellige markten vakantie in Frankrijk

In Frankrijk kent men twee soorten markten de weekmarkt (marche hebdomadaire) en de jaarmarkt (de foire). Vroeger waren er in de Ariege naast 25 markten nog eens 560 jaarmarkten
lees meer >
Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 9,0!
Chateau Cazaleres Daumazan sur Arize, 09350
06-53156142 Hours: Ma-Vr 09:00 - 17:00 Price Range: € 650 reservering mogelijk: Mogelijk