Wellness vakantie in Frankrijk

Wellness vakantie in Frankrijk kan ook op Chateau Cazaleres je kunt genieten van een welverdiende wellness behandeling. Zij het beperkt zijn er mogelijkheden tot het ondergaan van een heerlijke hot-stone massage. Ook in de nabijheid van het vakantiepark kun je in diverse steden een Wellness behandeling krijgen.

In het Chateau is in de kelder een sauna faciliteit waar je van kunt gebruiken tijdens de vakantie. Maar niet alleen de behandelingen dragen bij tot een totale ontspanning, ook wandelingen in de bergen of een ander dagje relaxen dragen daar toe bij.

Wellness vakanties in Frankrijk met Ontspannings- en hotstonemassages

Lekker ontspannen met een mini-wellness ervaring op Chateau Cazaleres. Gewoon even lekker ontspannen op je vakantie. Geniet van een heerlijke massage die je weer nieuwe energie geeft.

Een ontspanningsmassage geeft vaak aan waar de je lichaam pijnlijk of gespannen aanvoelt. Dit zijn vaak signalen van een stuk overbelasting van ofwel je geest ofwel je lichaam. Na een ontspanningsmassage voel je je weer als herboren

per behandeling van 1 uur wordt er  35 Euro gevraagd.

 

spaWordt je liever gemasseerd met warme basaltstenen waarvan de warmte diep in in je spieren en botten doordringt dan kan dat ook. Je kunt een massage met hot stones aanvragen. Zo’n hot stone massage is aan te raden bij o.a. spier-, rug-, nek en hoofdpijn maar ook bij stress en vermoeidheid. Je wordt in de watten gelegd met een heerlijke hotstone massage. Hierna kun je weer bijkomen in je eigen vakantiehuis villa 133.

per behandeling van 1 uur wordt hiervoor 45 Euro gevraagd.

 

De behandelingen worden gegeven door masseuse Anna, zij is elke dinsdag op Chateau Cazaleres. Bij mooi weer masseer zij buiten, op het terras bij het zwembad. Bij wat minder weer wordt er uiteraard een plekje binnen gebruikt. Voor meer vragen, informatie en boekingen kun je mailen aan receptie van Chateau Cazaleres terecht.

Kijk ook eens op de ontspanning- en hotstone massage website van Anke

 

Lees ook over ons vakantiehuis, Villa 133 en vakantiepark Chateau Cazaleres:

Volg Angela van der Hout, de eigenaar op  Google+

 

Vakantie thema's voor je vakantie

Wandelvakantie-villa133

Wandelvakanties in Frankrijk

Golfvakanties in Frankrijk

Wellnessvakantie-Frankrij-villa133

Wellnessvakanties in Frankrijk

Fietsvakanties in Frankrijk

Kindervakanties in Frankrijk

Paardrijvakanties in Frankrijk

Watersportvakanties in Frankrijk

Culinairevakanties in Frankrijk

Culturelevakanties in Frankrijk

Wintersportvakanties in Frankrijk

Gezellige markten vakantie in Frankrijk

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 9,0!
Chateau Cazaleres Daumazan sur Arize, 09350
06-53156142 Hours: Ma-Vr 09:00 - 17:00 Price Range: € 650 reservering mogelijk: Mogelijk