Skip links

Vakantiepark Chateau Cazaleres

Vakantiepark Chateau Cazaleres, ligt in het voorland van de Pyrenee?n in de regio Ariege. Het is een zeer ruim opgezet vakantiepark waar 138 verschillende woningen verspreid liggen over een ca 13 hectare groot terrein. Vakantiepark Chateau Cazaleres is al jaren een populaire vakantiebestemming voor gezinnen die van gemoedelijkheid maar ook een stuk luxe houden. Gemoedelijkheid en gezelligheid staat natuurlijk centraal op vakantiepark Chateau Cazaleres. Natuurlijk is er her en der ook aan de veiligheid van kinderen gedacht. Je kunt de drukte opzoeken maar ook je lekker terugtrekken bij je eigen villa. De afgelopen jaren heeft vakantiepark Chateau Cazaleres diverse malen de Zoover Award gekregen. Alle ingredienten zijn aanwezig voor een fantastische familievakantie op het vakantiepark Chateau Cazaleres. Dit heeft het luxe vakantiepark aan een gezin te bieden:
 • Nederlands sprekende medewerkers bij de receptie en het vakantiepark Chateau Cazaleres
 • Gratis Nederlandstalige kinderanimatie in het hoogseizoen, met sport en spel en kindvriendelijke activiteiten voor tieners
 • Veel faciliteiten voor kinderen zoals een speeltuin en trampoline
 • Ondergrondse animatieruimte met geluidsdichte disco, waardoor zowel muziekliefhebbers als rustzoekers het naar hun zin hebben.
 • Het grootste verwarmde buiten zwembad van de Ariege (700 m2) met apart afgesloten “Nieuw” (2014) kinderbad en glijbanen
 • Tennisbaan, tafeltennis, minigolf, volleybal en jeu de boules rondom het Chateau
 • Huiskamer in het Chateau met een computerhoek en bibliotheek met Nederlandse boeken
 • Bakker, bar, restaurant en de mogelijkheid maaltijden af te halen
 • Mogelijkheid tot het huren van fietsen en de beschikbaarheid van wandel- en fietsroutes

Vakantiepark Chateau Cazaleres en geniet van een zorgeloze gezinsvakantie in Frankrijk

Lekker er tussenuit voor een geweldige gezinsvakantie? Dan is Villa 133 op het luxe kindvriendelijke vakantiepark Chateau Cazaleres in Zuid-Frankrijk de plek voor een kindervakantie.
Vakantie is er even heerlijk tussenuit, de batterij opladen en genieten met je gezin. Zoek je luxe, kindvriendelijkheid en zon, zonder daar extreme bedragen voor neer te tellen en wil je genieten van een heerlijke Franse gezinsvakantie dan is dit vakantiepark Chateau Cazaleres een goede keuze.
Gezelligheid en gemoedelijkheid gaan hand in hand op het vakantiepark Chateau Cazaleres, dit bungalowpark is gelegen in Zuid Frankrijk in het departement de Ariege. Weet u dat er in deze streek net zoveel zonne-uren zijn dan bij de bekende Cote d’Azur en is een stuk voordeliger voor uw gezinsvakantie-budget aangezien de prijzen in de Ariege nog “normaal” zijn.
Geniet van een geweldige familievakantie in onze comfortabele vakantievilla 133 op het mooiste vakantiepark Chateau Cazaleres van Frankrijk, en geniet van het al het fraais dat deze regio te bieden heeft. Laat u onderdompelen in een regio die nog niet echt door het tourisme is ontdekt.

Luxe Frans vakantiepark Chateau Cazaleres wint Zoover awards in diverse jaren

Bezoekers beoordeelden het luxe vakantiepark Chateau Cazaleres met gemiddeld een 8,3. Beoordelingen als ‘Volgend jaar weer’ en ‘Dit is de beste vakantie die we ooit geboekt hebben’ laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Wilt je ook met je gezin genieten van een luxe kindervakantie op vakantiepark Chateau Cazaleres boek dan villa 133 en wil je vooraf een kijkje nemen op de webcam om het weerbericht van Chateau Cazaleres te volgen op dit kindvriendelijke vakantiepark dan kan dat.
 • Er liggen 138 vakantiehuizen verspreid over vakantiepark Chateau Cazaleres van 13 Ha.
 • Vakantiepark Chateau Cazaleres is al jaren een zeer geliefd kindvriendelijk vakantiepark
 • Vele families komen elk jaar terug naar dit populaire kindvriendelijke vakantiepark
 • Het vakantiepark ligt in de regio Ariege, 60 km onder Toulouse, in de Midi Pyreneeen in Zuid Frankrijk
 • Aantal zonne-uren is gelijk of zelfs meer dan de bekende Cote d’ Azur.
 • De Ariege is wel veel goedkoper voor de vakantieganger dan de Cote d’ Azur, check de verhuurprijzen!
 • lees hoe anderen onze villa 133 waarderen met gasten ervaringen.
* sommige aangeboden diensten zijn alleen in het hoogseizoen aanwezig.

Kindvriendelijk vakantiepark

De Faciliteiten

Het Restaurant

De Geschiedenis