Skip links

faciliteiten van cazaleres

Wat heeft Chateau Cazaleres allemaal te bieden?

Op het terrein ligt het grootste (700m2)? verwarmde zwembad van de Ariege.

Volop waterplezier is er in het zwembad, een dubbele glijbaan komt uit in het grote zwemgedeelte. In het apart, veilig afgezette kinderbad staat voor de kleinere kinderen een glijbaan. Je kunt als ouder rondom de zwembaden zonnen op de volop aanwezige ligbedden. Mocht het te warm worden dan kun je een parasol pakken of onder de beschutte gedeeltes rond het zwembad gaan zitten.

Wist je al dat het zwembad vanaf de Meivakantie tot en met de Herfstvakantie verwarmd is! Ook aan de kleinere kinderen is gedacht. Er is een afgesloten (veilig) gedeelte bij het grote zwembad waar je heerlijk met je kleine kinderen kan badderen.

In het warme kinder zwembad liggen er een aantal speel attributen. Je kunt als bezorgde ouders rustig naast je kinderen op het ligbedje genieten van je eigen vakantie.

De zwembaden zijn compleet vernieuwd qua meubilair, nieuwe ligbedden en parasols bij en rond het zwembad en bij de snackbar compleet nieuw meubilair met vrolijke gekleurde stoelen.

Faciliteiten van cazaleres, MidgetGolf, Trampoline en Speeltuin

Wanneer je wat anders wilt dan zonnen en luieren aan het zwembad dan hoef je je niet te vervelen op het mooiste park van Frankrijk. Voor de minigolfers is er een midget golfbaan bij de receptie. Stokken en scorekaarten kun je ophalen bij de receptie van Cazaleres. Zijn er lenige kinderen of ouderen dan kun je veilig springen op de grote trampoline achter het zwembad.

Ook voor de kleinere kinderen is er een trampoline met er omheen een extra veilig net. Een reuze schaakspel, een speeltuin met zandbak en natuurlijk een Jeu de Boules baan mogen ook niet ontbreken.

Had ik je al verteld over het volleybal en basketbal veld, en over de mogelijkheid om te badmintonnen of tafeltennissen. Te veel om op te noemen qua vertier op dit mooie vakantiepark Chateau Cazaleres. En dan zou ik bijna de twee mooie tennisbanen vergeten te vermelden, waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt over het aangrenzende terrein van het mooiste vakantiepark van Frankrijk.

Ook golfen kan op het Chateau Cazaleres, zij het wel als midget-golf! Om als ouders lekker met je kinderen te golfen is dit traject een uitdaging. Probeer het maar te winnen van je kinderen het zal nog een hele klus worden. Maar wees niet getreurd je kunt de hele vakantie oefenen.

Muziekavonden en thema avonden.

Door het Cazaleres animatie team in het hoogseizoen worden diverse thema en muziek avonden georganiseerd. Beentjes van de vloer met je partner of kinderen, gezelligheid troef vakantiepark Chateau Cazaleres.

Faciliteiten van cazaleres, kinder animatie.

Het kinder animatie team wat elke zomer klaar staat om alle kinderen

te vermaken heeft weer een mooi programma in elkaar gedraaid. Het is een geweldig gezicht om je kinderen te zien playbacken, waterspelen te zien doen of creatief bezig te zijn.

Voor de kinderen is het elke dag een heerlijke doe-activiteit.

Kindvriendelijk vakantiepark

De Faciliteiten

Het Restaurant

De Geschiedenis